Oma uniikki kuksa ja puukko

Kuksa ja puukko on retkeilijän parhaat kaverit. Ootko kuitenkaan koskaan miettinyt, mitä jos hankkisit vähän erilaisen kuin muilla? Laavuilla ja metsässä katseita kääntävä ja puheenaiheita herättävä polttokoristellut kuksat ja puukot on nyt taas saatavilla! 
Kaikki me tiedetään ne perinteiset hienot kuvat kuksista täynnä syksyn marjoja tai höyryävän kuumaa juomaa. Uuden säväytyksen ja katseenvangitsija perinteisiin kuviin saa helposti polttokoristelun ansiosta. Tämä on myös mahtava lahjaidea!

L koikoinen kuva luuhattuisessa puukossa
L kokoinen kuva puukssa sarvihatulla

Painamalla tästä läydät lomakkeen, jonka täyttämällä voit tilata kuksan tai puukon itsellesi. Vinkki: meneillään olevat kampanjat ja tarjoukset löydät minun Instagramista polttokoristelut kohokohdasta!
Kuvan suunnitelun teemme yhdessä sinun toiveidesi mukaan. Halutessasi voimme polttaa kuvan lemmikistäsi, maisemasta, nimesi tai kuksan/puukon saajan nimen. Hinnoittelu on tehtu poltettavan kuvan koon mukaan. Pieni kuva = S kokoinen, puolet pinnasta täyttävä kuva = M kokoinen ja koko pinnan kierävä ja täyttävä kuva L kokoinen

Ohessa olevat kuvat ovat esimerkkejä ja niistä näet työn jäljen laadun.
2 Esimerkkiä s kokoisista kuvista; kala ja nimi tai metsää ja vuosiluku

Esimerkki M kokoiseta kuvasta. Metsän siluetti kiertää alareunaa, muutama yksityiskohta taivaalla.


 - Ulrica -

Kommentit

Suosituimmat jutut

Lisää luettavaa