Retyren nastarenkaat pyörälle
Tuote saatu Retyreltä

 Pikkuhiljaa kun alkaa kelit taas viilenemään, aamulla alkaa olla tiet jäässä ja pyörässä on vielä kesärenkaat. Jälelle jää kaksi vaihtoehtoa, joko ajaa varovasti ja toivoa, ettei kaadu matkalla tai vaihtaa nastat alle. Mutta eihän renkaita kerkeä vaihtamaan aamun kiireessä, iso ja aikaavievä projekti.

Norjalainen Retyre on kehitellyt nopean keinon saada nastat alle hetkesä. Heidän kehittelemien renkaiden kumiin on yhdistetty vetoketju, jonka avulla nastojen saaminen alle käy käden käänteessä. Nastat on myös helppo ottaa käytön jälkeen pois ja jatkaa matkaa kesärenkailla.Jos renkaista irtoaa nastoja, on niitä helppo lisätä työkalujen avulla. Näin renkaiden käyttöikä pitenee eikä renkaita tarvitse uusia niin usein. Oman käyttökokemuksen perusteella suosittelen kokeilemaan näitä renkaita. Renkaiden kätevyys ja käyttöhelppous yllätti ja renkaat jäävät kyllä käyttöön.

Ainoa mikä näissä mietittyttää on vetoketkun kestävyys. Nastoja pukiessa saattoi helosti mennä 2 hammasta samaan väliin. Tämä oli kuitenkin helppo välttää, kun löysi hyvän kulman vetoketjun sulkemiselle. Mietin myös, kuinka paljon tuhoa hiekka voi aiheuttaa renkaan vetoketjulle ja renkaiden kumeille niiden väliin joutuessa.- Ulrica -


Kommentit

Suosituimmat jutut

Lisää luettavaa